Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1997 από τον κο Θεοδόσιο Αποστολίδη με την επωνυμία ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. Ο κος Αποστολίδης όντας απόφοιτος του Οικονομικού Νομικής και έχοντας εργαστεί ως οικονομικός διευθυντής σε βιομηχανικές επιχειρήσεις, εισηγμένες και μη, καθώς και στην Κτηματική Τράπεζα, θέλησε να συμβάλλει στην ανάπτυξη και την επίτευξη των στόχων των πελατών του γραφείου καταθέτοντας την πολυετή εμπειρία του υπηρετώντας τη χρηματοοικονομική επιστήμη.

Η πρώτη εγκατάσταση της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε σε στρατηγική θέση προκειμένου να υπάρχει άμεση πρόσβαση σε βιομηχανικές περιοχές όπου κατά κύριο λόγο έδρευαν οι πελάτες μας, σε ένα γραφείο 50τμ με 3 άτομα προσωπικό.

Το 2014 η Μαρία Αποστολίδη, κόρη του ιδρυτή, κάτοχος μεταπτυχιακού στη Λογιστική & Χρηματοοικονομική στο London School of Economics και διδακτορικού στην Χρηματοοικονομική Λογιστική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ανέλαβε την θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου.

Η είσοδος της Μαρίας, εκτός του συμβολισμού της συνέχειας της επιχείρησης, ήρθε να προσθέσει στην πολυετή εμπειρία της A-Solutions, νέους τομείς εξειδίκευσης και οργάνωσης που κάθε σύγχρονη επιχείρηση οφείλει να υιοθετεί προκειμένου να προσφέρει επικαιροποιημένες υπηρεσίες και καινοτόμα εργαλεία ανάπτυξης προς στο πελατολόγιο της εταιρείας.

Το 2019 μεταφερθήκαμε σε νέες εγκαταστάσεις 250τμ, οπού στεγάζονται η διοίκηση και συνολικά 12 στελέχη. Οι νέες εγκαταστάσεις σχεδιάστηκαν με γνώμονα το αντικείμενο και τις απαιτήσεις του κάθε τμήματος άλλα και την μεταξύ τους εύρυθμη λειτουργία και συντονισμό.

Από την υποδοχή και την γραμματειακή υποστήριξη μέχρι τις αίθουσες συναντήσεων και τα γραφεία διοίκησης, κυριαρχεί ένα σύγχρονο open space περιβάλλον που ευνοεί τη διάχυση της πληροφορίας και την άμεση επικοινωνία.

Σήμερα, επενδύοντας στον ψηφιακό μετασχηματισμό, εξοπλίζοντας τα γραφεία μας με την τελευταία λέξη του τεχνολογικού εξοπλισμού, βρισκόμαστε σε άμεση επικοινωνία και σύνδεση με τους πελάτες μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας και βοηθώντας τους πελάτες μας να επιτυγχάνουν τους στόχους τους.

Υπευθυνότητα / Λύσεις / Εμπειρία

Επικοινωνήστε μαζί μας
για να βρούμε τη κατάλληλη
λύση για την επιχείρηση σας!

…μέσω τηλεφώνου

Καλέστε μας []

…μέσω βίντεο κλήσης

Κλείστε Ραντεβού []

Νέα / Ενημέρωση / Επικαιρότητα

Ενημέρωση Πελατών